Trinny and Susannah

mei 8, 2009 at 1:19 pm 5 reacties

Ik had er nog niets over gepost, maar woensdag waren de ultieme styling ladies in het land!

Om kwart na 2 kwam ik de Meir opgelopen, die wel verdacht rustig was. Ik stelde me dan ook heuse spandoeken voor, een overbeladen stadsfeestzaal waar je amper nog ruimte hebt om te ademen, een geduw van kan niet meer om toch maar een glimp van Trinny and Susannah op te vangen.

Maar niets van dit alles was waar, buiten zag je niets dat er binnen een evenement was. En de zaal was voor de helft gevuld. Met weliswaar bijna allemaal vrouwen, wat me niet zo erg verasste.

Gelukkig had ik al wel een klein vermoeden dat de show toch later zou beginnen dan gepland, en 5 minuten na mijn aankomst, kwamen de dames in hun frisse lentekleren de trap afgewandeld. Trinny gekleed in een prachtige grijze jurk, die er best wel erg duur uitzag. En Susannah in de bijhorende groene kleur. Groen en grijs zijn dan ook echt lentekleuren die je nu vaak in de winkelrekken ziet. Maar nog niet in mijn kast 🙂

Susannah heeft zelfs nog in België gewoond, eigenlijk heeft ze hier gestudeerd. En zo verloor ze ook haar maagdelijkheid hier in België. Ze heeft dus enkele leuke herinneringen aan België.

Toen volgde natuurlijk de ultieme vraag: Wie oh wie stelt zich kandidaat om een stijl make-over door deze dames te laten doen? Hevig begonnen een paar absolute fashion-rampen te zwaaien met hun armen, in de hoop om toch maar gekozen te worden.

Helaas pindakaas, zoals de Nederlanders onders ons het zouden zeggen, enkel de dames die van voor stonden werden gekozen. Met andere woorden dames dit er zeker een uur op voorhand al waren. Tja wat kan ik zeggen, je moet er iets voor over hebben eh.

De eerste dame die gekozen werd, is een uitstekend voorbeeld van hoe het niet moet. Een felle drukke print t-shirt, met hoe raad je het al een bh die versleten was tot op de naad. Om te bewijzen dat de bh echt wel flut was, stak Trinny haar hoofd door de rug van de bh. Eens je bh zo meegeeft weet je wel zeker dat het tijd is om afscheid te nemen.

Dat een goede bh veel voor je lichaam doet, is een gouden raad voor iedereen.

Verder zagen we een dame, die in mijn ogen, en ik denk de meeste, maar 17-18 jaar leek. Wat bleek ze was 33 jaar oud, maar wel erg kinderlijk gekleed. Ook een probleem dus, klein en tenger zijn en je dan nog eens jeugdig kleden, is vragen om fashion-troubles.

Daarnaast volgde het typische huisvrouw dame’tje, een mooie moeder van 3 kinderen. Dat haar eigen een beetje uit het oog is verloren. Tijd om te leren dat wanneer je een moeder bent, het niet betekent dat je je niet meer moet opkleden.

Omdat het evenement plaats vond in de stadsfeestzaal kregen de dames ook een make-over met kledij uit de winkels van de stadsfeestzaal. Waar naar mijn mening niet echt veel moois tussen zit. Bovendien stel ik mij de bedenkelijke vraag of later één van de dames zo’n outfit wel kan betalen. Ik bedoel maar, waarom zou je een bh die te versleten is voor woorden dragen maar wel een nieuwe outfit van 600€ ofzo kopen. En als je het dan doet, dan zit je daar met je ene outfit, yeay geweldig! Mij leek het dan ook beter om het met betaalbare kledij te doen.

Maar swat daar gaat het nu niet over!

De eerste iets vollere dame kreeg een getailleerd jasje wat duidelijk haar boezem wat verstopte en haar een mooi silhout gaf langs achter. Het meisje dat te jong leek kreeg een vrouwelijke jurk aan. De rest van de metamorfoses heb ik jammer genoeg niet meer bijgewoond.

 

De dames waren in ons land voor de voorstelling van de Magic Knickers. De naadloze Magic Knickers liften je bips, maken je buik plat of slanken je dijen af. Dus doe ze aan en geniet van je nieuwe vorm en je maatje minder.. Zelf heb ik een soort gelijk iets van Sloggie en ik kan zeggen dames het werkt. Het is misschien minder sexy, het doet me altijd aan die éné scene van Bridget Jones denken, wat je dus niet wilt meemaken. Draag het onder je kleding, en hou je sexy ondergoed voor je vriend, doe ik zelf ook.

Ook Susannah had het die dag aan, en stond op een bepaald moment met haar billen bloot op het podium! Wist je trouwens dat de Magic Knickers in samenwerking is met het Belgische merk Cette, erg bekend in de wereld van shapewear.

Waar kan je het kopen?

In België kas je het kopen via Silk in a Box, klik daarvoor hier. Je kan er gewoon met een overschrijving betalen.Bovendien kan je genieten van gratis verzending. Ook de Nederlanders onder ons kunnen hiervan gebruik maken of ze kunnen kiezen voor een webshop gelegen in Rotterdam. Klik daarvoor hier.  Daarnaast kan je het ook kopen bij Asos.

Sofie van Fashionata woonde de persconferentie bij, wil je het filmpje hierover zien. Klik dan hier.

Advertenties

Entry filed under: Fashion.

Enkore Makeup Online De foute moederkesdag kado

5 reacties Add your own

 • 1. Jelisha  |  mei 8, 2009 om 1:56 pm

  Haha , grappig ! Ben zelf niet in ’t stad geraakt (de bussen staakten , grrrr) dus vind het erg leuk het verslag hier te kunnen lezen !

  Leuk dat ze zoiets doen in de stadsfeestzaal =)

  Beantwoorden
 • 2. Senna  |  mei 8, 2009 om 1:56 pm

  Leuk verslag Evi! Ik zag gisteren toevallig op een Belgische zender een verslag van de dag gevolgd door een interview. Het zag er allemaal best vermakelijk uit en Susannah wist nog een aantal oude anekdotes uit haar mouw te schudden over de tijd dat ze nog in België woonde. Leuke en vermakelijke dames. xx Senna

  Beantwoorden
 • 3. Marijke  |  mei 8, 2009 om 4:20 pm

  spijtig dat ik moest werken, anders was ik ook zeker gaan kijken! maar tof dat je er een artikeltje over maakte! 🙂

  Beantwoorden
 • 4. Nicky  |  mei 8, 2009 om 8:02 pm

  Ik heb twee van hun boeken, en ze schrijven zo leuk!

  Beantwoorden
 • 5. Hayat  |  mei 8, 2009 om 8:59 pm

  Wat leuk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Voor de leukste boeken, cd’s, dvd’s moet je bij Proxis zijn!

Contact

Heb jij een vraagje, suggestie, verzoekje of wil je gebruik maken van mijn shoppingservice, aarzel dan niet om mij een mailtje te sturen lovetomakeup@live.be, ik hoor jullie graag!

We want it:

Hot or Not

Rode lippen zijn hot in beautyland, durf jij het aan?

Populaire berichten

Pagina’s

Archief


%d bloggers liken dit: